Om Fröken Braun


Mitt stora intresse för silversmide startade för några år sedan då jag började gå på kvällskurser. Jag fastnade snabbt i den kreativa skapandeprocessen och hantverket. Kvällsbesöken till silververkstaden och letandet efter inspiration blev mer frekvent i takt med att jag förstod hur kul det är att designa och smida smycken, dels till mig själv men framförallt till min familj, mina vänner och andra omkring mig.

För några år sedan tog jag mina besparingar och sålde mina aktier för att köpa verktyg till min egna verkstad och år 2017 kunde jag starta mitt företag - Fröken Braun. Mitt intresse för silversmide har gått från hobby till en kreativ verksamhet i min vardag och fortsätter att växa.

Jag tillverkar alla smycken i min verkstad i Näsbypark och min sommarverkstad i Roslagen. Det är även där jag hämtar min inspiration - från mitt liv i den vackra skärgårdsnaturen tillsammans med familj och vänner. För mig är det viktigt att designen är hållbar över tid. Många av mina smycken är därför i ren och klassisk stil, samt att jag vill att dom ska kunna bäras av olika åldrar och generationer, från unga till gamla. I mina kollektioner hittar du allt från favoritsmycken som du kan bära varje dag till dyrgriparna du plockar fram när du vill vara extra fin.

Här på hemsidan finns information om kurser i silversmide, storlekar, materialvård, köpvillkor och självklart bilder på alla mina smycken. Vill du ha smycken med en personlig prägel erbjuder jag även specialbeställningar, du är då välkommen att höra av dig till mig på camilla@frokenbraun.se

 

Fröken Brauns smycken säljs via hemsidan, återförsäljare och på marknader och mässor runt om i Stockholm Roslagen. För att få information om marknader och mässor, följ frokenbraun på Instagram och FacebookI

 

Vänligen,

Fröken Camilla Braun