Nybörjarkurs silversmide


Nybörjarkurs i silversmide

Välkommen till en stund av härligt skapande. Kursen riktar sig till dig som vill prova på att smida smycken i silver. I verkstaden får du designa och smida dina egna smycken. Jag kommer att instruera om grundläggande tekniker så som sågning, filning, slipning, lödning och polering. Du får även lära dig skapa olika strukturer i silvret. Under kursen hinner du smida ett eller flera smycken. Kursen hålls i en liten mysig verkstad belägen i den vackra slottsparken bredvid Näsbypark slott.

Kvällskurs silversmide för nybörjare (fullbokad) 

4 tillfällen á 3 timmar 18.00 till 21.00

Total kurstid 12 timmar

Pris 2.150 kr

Silver ingår ej i kursen men går att köpa på plats. Materialet till en ring kan kosta från 30 kr (ex tunn ring) och uppåt beroende på hur mycket material du vill använda. 

Plats: Dora lamms gata 17 i Näsbypark (Täby)

Höstens kurstillfällen är fullbokade. Eventuellt kommer jag lägga ut ytterligare kurstillfällen. För att få information om nya datum går det fint att maila mig eller hålla utkik på min Instagram @frokenbraun 

Villkor 

Bokning av kurs är bindande. Vill du boka av helt eller boka om kursen till ett annat tillfälle ska det ske senast 7 dagar innan kursstart, i annat fall debiteras halva kursavgiften. Om du uteblir från kursen utan att av eller omboka kursen debiteras hela kursavgiften.

Vid sjukdom är det möjligt att överlåta sin plats till annan kursdeltagare om det finns någon annan kursdeltagare som vill överta kurstillfället. Detta ska då ske enligt överenskommelse med kursledaren.